Man is multimiljonair door gokken op sportwedstrijden

Home Online Casino Blog Man is multimiljonair door gokken op sportwedstrijden

sportwedden en multimiljonair worden

Er zijn om en nabij één miljoen Nederlanders die gokken op sportwedstrijden. Op lange termijn winnen is mogelijk maar wel erg lastig. Een anonieme man heeft aan Ad Sportwereld zijn verhaal als topgokker verteld. Deze meneer gokt op sportwedstrijden aan de hand van digitale data en kansberekeningen. Is hij hier een beetje goed in? Nou en of, sinds kort is de beste meneer multimiljonair.

Wie is het?

Deze anonieme meneer is 36 jaar oud en wedde voor het eerst op voetbalwedstrijden toen hij slechts 16 jaar oud was. De beste man heeft in de praktijk zelf ervaren en gezien hoe je niet moet gokken en – veel belangrijker – hoe je het wel moet doen. Dit heeft voor hem zo positief uitgepakt dat hij 5 jaar geleden een eigen bedrijf begon. Samen met een trader in Nederland en Parijs probeert hij op lange termijn winstgevend te gokken. Vandaag de dag woont hij in Parijs en komt alleen nog naar Nederland toe om zijn familie te zien.

Hoe gok je op lange termijn winstgevend

De nieuwe multimiljonair geeft toe dat hij op korte termijn wel eens verliest. “Maar dat maakt allemaal niet uit. Een paar keer verliezen is geen ramp, als je op het einde van de rit maar weer op winst staat.” “Ik maak gebruik van kansberekende formules op kleine, maar uiteindelijk zeer belangrijke punten. Een goede formule wordt helemaal vanaf het begin ontworpen. Het grootste verschil tussen mij en een voetbalsupporter is dat een supporter gebruikt maakt van zijn kennis over voetbal en zijn voetbalclub. Ik kijk alleen maar naar digitale data die wordt verzameld door middel van een database. Een computer is altijd veel betrouwbaarder dan een mens,” aldus de topgokker.

Niet meer welkom bij Bookmakers

Eigenlijk alle bookmakers zijn bekend met de professionele gokker zijn methode. Daarom is hij daar Persona non grata (in normaal Nederlands: een persoon die niet welkom is). Hoe gokt meneer dan? Nou hij gokt tegen andere spelers met een trader en een tussenpersoon (betting exchange). Deze betting exchange zorgt ervoor dat spelers alleen maar tegen andere spelers kunnen gokken.

Sportwedden op deze manier gaat een klein beetje op poker lijken. Voordat je denkt: “dat wil ik ook wel!”, moet je weten dat gebruik maken van een betting exchange geen goedkope aangelegenheid is; zij vragen namelijk een commissie van 40%. Ja, 40% is hartstikke veel en geen typefout. Daarom des te knapper dat de anonieme man hiermee multimiljonair is geworden. Zoals Johan Cruyff zou zeggen: “Als je wilt winnen moet je zorgen dat je meer wint dan dat je verliest.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *